Nie jesteś zalogowany na forum.
No i jak tam idzie?
Nie jestem noname, mam tu łącznie sporo ponad 1300 postów. :v
Tylko haseł nie pamiętam.
Ogólnie Flux jest bardzo fajny, trzeba go tylko jak najszybciej dokończyć i poprawić kilka rzeczy. Nie podobało mi się kilka rzeczy:
- Ogłoszenie, stopka itp. (tragicznie to wygląda, nie da by rady przesunąć tego ogłoszenia trochę niżej od górnej belki? Podobnie ze stopką)
- W ogłoszeniu, stopce nie działa HTML
- Ogłoszenie, stopka itp. (tragicznie to wygląda, nie da by rady przesunąć tego ogłoszenia trochę niżej od górnej belki? Podobnie ze stopką)
Od czego masz CSS
- W ogłoszeniu, stopce nie działa HTML
Działa
Discord: pro14ab#3318
>> GitHub <<
Polecam
Działa
Wcześniej nie działało. XD
Uwaga co do cb - wiadomości poprzedzone /me i /action nie archiwizują się, a chyba powinny.
Tomek kiedy Flux będzie w pełni skończony?
Aktualnie czekam na małe poprawki i w tym tygodniu powinniśmy już aktualizować fora.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Oke. Warto też pousuwać nieużywane fora, czasami mocno przeszkadzają bo zajmują nazwę.
Miejscem nie musisz się przejmować, ponieważ pojawią się nowe domeny prócz pun.pl. Poza tym często zwalniam adresy na dłużej nieużywanych forach, jeśli ktoś che przejąc adres.
A co z możliwością zdjęcia reklam? Zamierzasz wprowadzić takową?
Poza tym przydałoby się poprawić parę rzeczy, a mianowicie:
-Aktualnie kod CSS nie następuje w stronach z przekierowaniem,
-Fluxowy CB dziwnie się odświeża. Początkowo nie ma w nim żadnych wiadomości i dopiero po kliknięciu na niego/wysłaniu wiadomości pokazują się te wcześniejsze.
-Nie da się przenieść Fluxowego CB w inne miejsce - na górze strony nie wygląda to najlepiej, pomijając nawet przyzwyczajenia użytkowników serwisu.
Poza tym byłoby świetnie, gdybyś zwiększył maksymalną długość danych wpisywanych do "Dodatkowych pól", tomku, lub najlepiej dał możliwość samodzielnego określania takowej długości. A możliwość wyboru rodzaju pól (tj. select, text etc.) w ogóle byłaby świetna ^ ^
Ostatnio edytowany przez Yaren (2014-10-07 21:31:37)
Reklamy tak jak wcześniej pisałem będzie można za symboliczną kwotę usunąć.
Yaren czy mógłbyś rozwinąć temat dodatkowych. Do czego można by je wykorzystać?
Np do popularnych tutaj PBFow, do opisu bohatera, historii itp.
Fajnie gdyby była opcja pól, które może uzupełniać tylko admin/mod.
VeniK czy dobrze rozumiem, że chciałbyś zdefiniować nazwę pola w pluginie oraz możliwe opcje wyboru przy tym polu przez danego użytkownika w jego profilu?
xn spróbujemy coś z tym zrobić.
BTW, ktoś wspominał o źle zdefiniowanych id czy też klasach w kodzie css. Sprawdźcie proszę co powinniśmy zmienić, aby łatwiej wam było modyfikować samodzielnie style.
Pytanie jeszcze - czy wróci pusty styl (wiem, że teraz są dodatki takie jak narzędnik bb-code mające obrazki ze stylu, ale można wrzucić tam jakieś domyślne)?